DAGNY

DAGNY

Dagny Norvoll Sandvik (28) er klar for Fæsterålen.

– Da vi startet å snakke om å signere henne til årets festival, hadde jeg ikke troa på at vi skulle klare det. Hun har utenlandsk managment og har «eskplodert» på den internasjonale musikkscena det siste året. Det at vi nå får henne hit, er jeg veldig glad for, sier festivalsjef og sjef i Deadline Event, Stein Inge Pedersen til VOL.

Dagny, som er artistnavnet, har spilt flere ganger på Rock Mot Rus, og har selv sagt hun føler seg som en vesteråling. Hun er datter av jazzmusikeren, Øystein Norvoll. Hun har hatt stor suksess på Spotify, hvor hun nærmer seg 100 millioner streaminger. Dagny ga ut sin første singel «Backbeat» i 2016.

Artisten er blitt nominert til Spellemannprisen tre ganger: Årets låt («Backbeat») og årets nykommer i 2016 og årets låt for «Wearing Nothing» i 2017.

Hun har fått internasjonal anerkjennelse som en del av den norske musikkbølgen og fått omtale i blant annet anerkjente New Musical Express.

– Kul pop

Pedersen beskriver signeringen slik:

– Dette er musikk som passer veldig godt inn i Fæsterålen. Det er veldig kul pop som gir den gode stemninga. Jeg har sett henne live på scena i Trondheim. Det var i 2016 og allerede da var hun et fyrverkeri. Siden da har hun utviklet seg enda mer og jeg tror på en kanonkonsert.

Lyst å se Dagny på Fæsterålen? Klikk her for billetter!

MY SESSIONS

Powered by Khore by Showthemes