D.D.E.

D.D.E.

18. januar 1992 på nattklubben «After Eight» i Namsos var den første konserten og release på DDEs første single «Flamma/Kvinnfolk (e det beste æ veit)». Det var også det året uttrykket RAI RAI ble født. Det første steget på en karriere som omfatteter et utall folkekjære allsangvennlige låter, rekordsalg av CD-plater, uendelige turnéer og publikumsrekorder.

DDE var det første norskspråklige bandet som fylte Oslo Spektrum (2002), og er i den eksklusive kretsen av artister som har solgt over 250.000 eksemplarer av samme album på det norske markedet. Bandet er også et av få i landet som har hatt uendret besetning i snart 25 år, sett bort fra det ene medlemmet som meldte overgang til Sambandet i 2002.

DDE er stolt av å spille der folk lever sine liv. Bandet har gjennom karrieren hatt base i Namsos, og har besøkt de største byene såvel som de minste stedene. Blant de som frekventerer bandets konserter er hele kongeriket og alle samfunnslag representert. Forståsegpåere mener det har noe å gjøre med en kollektiv selvtillit og 100% levering. Hver gang.

Lyst å se DDE på Fæsterålen? Klikk her for billetter!

MY SESSIONS

Powered by Khore by Showthemes