– De er et ordentlig «up and coming» band, som vi er veldig glade for å få til Fæsterålen, sier festivalsjef, Stein Inge Pedersen til VOL.

Dette er denne ukas tredje release, ettersom Tooraloo og Daniel Owen ble sluppet tidligere denne uka.

Pedersen beskriver bandet slik:
– De er punkere som spille pop og pop-ere som spiller punk. En veldig tilgjengelig punk-pop som allerede har fått gode tilbakemeldinger, blant annet med femmere på sin siste plate.

Bergensk

Hjerteslag er et norsk rockeband med tilhørighet i Loddefjord i Bergen, og som består av Robert Eidvik, Nikolas Jon Aarland, Ole Andre Hjelmås, Torjus Raknes og Petter Sætre.
Bandet ble startet i 2011, men slapp ikke før fire år senere debutplata Møhlenpris Hotell, som høstet blant annet terningkast fire i Dagbladet.

I 2016 kom album nummer to, som heter Vannmann 86 og fikk terningkast fem av samtlige medier. Albumet ble nominert til Spellemannprisen 2016 i klassen rock.

– På tur opp

– Vi prøver hvert år å få en artist som på mange måter er etablert, men på tur opp. Det føler jeg vi absolutt har fått i dette bandet. Dette er et band som fylte Rockefeller i januar, så her blir det liv, sier Pedersen.
Hjerteslag spiller på lørdag under Fæsterålen.

Lyst å se Hjerteslag på Fæsterålen? Klikk her for billetter!