Jesper Jenset

Jesper Jenset

Hva skjer når en hel region med fans bestemmer seg for at de ønsker seg Jesper Jenset til FamilieFæsterålen? Jo, innboksen til festivalsjefen blir full.

Festivalsjef Stein Inge Pedersen hadde ikke helt fått med seg buzzen rundt Jesper Jenset før han sjekket innboksen sin en mandag, og innboksen var full av “Please book Jesper Jenset”- eposter.

– Med over 22 millioner avspillinger på Spotify, en stabil hitleveranse de siste årene og selvsagt det voldsomme engasjementet rundt ham var noen av grunnene til at vi ikke kunne la være å booke ham.

Jesper Jenset er opprinnelig fra Molde og har vært en stødig leverandør av hits som de siste årene. Han fikk sitt gjennombrudd på Idol 2014 der han straks etter tv-programmet signert Han har over 66.000 følgere på Instagram og spåes nå en spennende karriere både nasjonalt og internasjonalt. Han gjør nå stor suksess med hiten “High” i USA, Frankrike, Tyskland og Nederland.

– Timingen for denne bookinga er perfekt, for Jesper er virkelig en av våre store golden boys innen pop-sjangeren, så jeg er så glad for å få ham nordover. Nå skal vi vise ham hvem som er Nord-Europas beste publikum.

Gleder seg til å besøke Vesterålen

Jesper Jenset gleder seg nå til å besøke Vesterålen og har hørt gjetord fra andre artister om hvor bra Fæsterålen er. Han skal også opptre på kveldsarrangementet, men han blir en av hovedartistene på FamilieFæsterålen den 26.august 2017 på Sortland.

 

MY SESSIONS

Powered by Khore by Showthemes