Julie Bergan

Julie Bergan

Julie Bergans 2016 var et år stappet med oppturer og glitrende troféer. «Arigato» toppet listene her i Norge, var topp fem i Sverige og roterte tungt på radio og strømmetjenester i inn og utland. Låten er streamet over 55 millioner ganger, og musikkvideoen er sett nesten 4 millioner ganger.

Med «Arigato» ble Bergan nominert til to P3 Gull-priser, og, som om ikke det var nok, så har hun sjansen til å hente hjem Spellemannprisen for «ÅretsLåt» i slutten av måneden.
Dette eventyrlige året har Julie reist “til lands, til vanns og i lufta med”, og turnert kongeriket Norge for fulle hus, både på egenhånd og som avslutningsnummer på VG-listas turné. Sverige, Finland og Danmark fikk heller
ikke nok av den norske energibomben, og oppvarmingsjobben for Justin Biebers to utsolgte konserter på Telenor Arena var så vellykket at hun like godt ble invitert til å gjøre det samme i flere europeiske byer.

Kalenderen var full, men hun fikk heldigvis blitt med Team Bieber til Spania. Noe Julie beskriver som et adrenalinkick, «Å stå foran et så stort og entusiastisk publikum gir definitivt mersmak!»

– For meg så handler «Blackout» om å ville glemme noe, eller noen. Fjerne alt som påvirker deg på en dårlig måte. I mørket kan man ikke se noe, og da kjennes det som om man får en pause fra omverden i et lite øyeblikk, sier Bergan.

Ikke at denne dama ønsker seg en pause for nå girer Julie Bergan opp og gjør seg klar for Fæsterålen 25.- 26.august. 2017.

MY SESSIONS

Powered by Khore by Showthemes