Kajander

Kajander

Den nordnorske popsensasjonen Kajander tok hele Norge med storm da han slapp sin første singel «E du den du vil vær?» våren 2016. Låten ble B-listet på NRK P3, og høstet enorme lovord hos alle kritikere. Med bare én singel under beltet ble det likevel en hektisk festivalsommer for den rykende ferske artisten.

Med et stødig band i ryggen, reiste Kajander land og strand for å spille pop-fletta av det norske folk. Festivaler som Øyafestivalen, Pstereo, Rakettnatt og Aronnesrocken fikk en smakebit på et liveshow og et scenetekke som sjeldent kan bevitnes av en artist så tidlig i sin livekarriere!

 Artisten er nå ute med oppfølgeren. «Når e du klar?» er en deilig, frisk og superfengende poplåt med et refreng som skriker allsang, fistpumping og generelt goodtimes til alle som måtte høre på. Nok en gang imponerer Bendik med en klar og sterk vokal akkompagnert av en deilig produksjon (produsent Benjamin Giørtz) som treffer akkurat der det skal treffe.

«Når e du klar?» er en absolutt verdig oppfølger, og det er bare å passe seg for denne unge mannen – han vil nok gripe alles ører om ikke så alt for lenge! Neste festivalsommer vil nok enda flere få muligheten til å få med seg denne hotte Lofotværingen!

 

MY SESSIONS

Powered by Khore by Showthemes