Loveshack

Loveshack

Da det ble snakk om at Fæsterålen burde ha et husband, var det ingen tvil om hvem vi vil ha. Det måtte bli bandet som får hele Norge til å danse sommernatta vekk: Loveshack.

Loveshack er vår favoritt «guilty pleasure», for selv om mange av oss kanskje ikke går rundt og hyller 80-tallsmusikk, er det få som står stille når gutta drar folket med i sin velsmurte tidsmaskin. Disse gutta leverer ikke bare som hits etter hits, de er en eksplosjon på scenen, og selv den mest hardbarka ikke-danser tar seg selv i å røre på rockefoten.

På 80-tallet vokste gutta i  Loveshack, Svein Finneide (vokal/gitar), Aslak Johnsen (bass/vokal), Ken Ingwersen (gitar/vokal), Christian Nystrøm (keyboards/vokal) og Ole Devold (trommer/vokal) opp på hver sine kanter av vårt langstrakte land. Der gikk de og drømte om å bli de nye Bon Jovi . Vel, det går ikke alltid slik man vil og drømmene bleknet etterhvert.

I 1996 ble det første frøet til Loveshack sådd da Svein , Christian og Aslak braket sammen på et usannsynlig koselig nachspiel på Molde Jazz der gutta var for å underholde de som slettes ikke var interessert i jazz. Det var faktisk en hel del av de som ikke ville høre på jazz, og siden den gang har Loveshack blitt et av Norges mest populære liveband. Med hundrevis av jobber på diverse klubbscener og eventer under beltet, har Loveshack blitt et sikkerstikk for enhver som har et forhold til dette utskjelte, men likevel, akk ja, så elskede tiår; 80-tallet.

Vi er enormt stolte av å si at Loveshack er vårt husband, for de laisa opp stemninga uansett hvor de er. De skal få dere til å danse natta vekk på Fæsterålen.

 

Lyst å se Loveshack på Fæsterålen? Klikk her for billetter!

 

Loveshack på Fæsterålen 2015 med Anniken Høve.

Loveshack på Fæsterålen 2015 med Anniken Høve.

MY SESSIONS

Powered by Khore by Showthemes