RSP & Thomax

RSP & Thomax

Nordnorske rappere til Fæsterålen

 

Rap på nordnorsk slår an og nå kommer duoen som garantert vil lage liv til Fæsterålen.

Det var under Parkenfestivalen i 2009 at harstadværingen Patrick Bottolfsen kjent under artistnavnet “RSP” og Bodøværingen Thomas “Thomax” Nygård ble oppfordret av selveste Joddski til å gjøre et live show sammen. Det ble starten på duoen RSP & Thomax, og siden den gang har de puttet 4 EP-er og flere hundre liveshows rundt om i hele landet på sin felles CV.

Låten “Nordaførr” fra 2010, hvor et knippe av Halvan Sivertsens låter er bakt inn i materialet ble fort en megahit og har flere millioner avspillinger på Spotify.

Stilen til “RSP” blir gjerne beskrevet som både mørk, aggressivt med høyt tempo, som få andre rappere i Norge kan måle seg med. Sammen med rytmemakeren Thomax leverer de hiphop i ypperste klasse, så har du ikke hørt på dem før burde du gjøre det nå!
-Nytt av året er at de turnerer med band og egen mann som tar seg av det visuelle. Det blir garantert stemning, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen.

Duoen er for tiden sammen i studio for første gang siden 2015, og nytt materiale forventes i løpet av våren. De blir også å finne på flere festivaler og konsertscener i løpet av sommeren og høsten, og de kommer altså til Fæsterålen for å “laise opp stemninga” på ekte nordnorsk vis 24.-25. august 2018.

Lyst å se RSP & Thomax på Fæsterålen? Klikk her for billetter!

MY SESSIONS

Powered by Khore by Showthemes