DJ SASH!

DJ SASH!

Det blir antydning til 90talls galla når både DJ Sash! ankommer Fæsterålen for å laise opp stemninga. Fæsterålen vet å please sine 90tallsfans, og i år kommer intet mindre enn tyske Sash! Festivalsjef Stein Inge Pedersen var tidlig ute og booket Sash!, men det var så vidt at logistikken stoppet bookingen.

-Han kommer rett fra spillejobb dagen før i Litauen til oss. Og så reiser han rett til Danmark og skal gjøre to festivaler der dagen etter. Så det var litt av et puslespill å få logistikken til å gå opp, sier Pedersen.

Sash! hadde en rekke med hits i Storbritannia i 1997–1998 med «Encore Une Fois», «Ecuador», «Stay» og «Mysterious Times», og alle kom så høyt som til 2.-plass i de britiske hitlistene. Sash! holder rekorden av å ha flest 2.-plasser i de britiske hitlistene (totalt 5 stk.), uten å komme seg opp til 1.-plass.

Det var en meget fornøyd festivalsjef som kunne konstatere at han hadde booka rett band, da han var på “We love the 90s” i Oslo.

-Av den vanvittige line-upen som We love the 90s hadde, så var det helt klart Sash! som blåste stemninga i taket. Da var det godt å vite da at han var en av de første artistene som ble booket til årets festival. Det kommer til å bli et helt sinnsykt show, sier Pedersen og gliser stort.

MY SESSIONS

Powered by Khore by Showthemes