Thosebricks

Thosebricks

Han vant The Stream på TV2, og nå kommer kronprinsen av EDM til FamilieFæsterålen for å skape massedains.

Han vil ikke sammenlignes med Kygo, selv om han er et av de norske stjerneskuddene i musikksjangeren EDM. Bokstavene står for elektronisk dansemusikk, og Norge er i front i sjangeren med blant andre Kygo og Matoma. Tony Alexander Skjevik (28) som har artistnavnet ThoseBricks har i mange år definert seg om en produsent og ikke en artist. Han står blant annet bak låta “Places” til artisten Ulrikke som var med i årets Melodi Grand Prix.

– Jeg ville egentlig bare være produsent – jeg ville sitte i bakgrunnen. Men etter at jeg tok det første steget, så merket jeg at det var litt moro likevel, og kanskje ikke så skummelt som jeg hadde trodd, sier ThoseBricks om sin deltagelse i musikkkonkurransen The Stream på TV2. På lik linje med Kygo og Matoma produserte ThoseBricks låter som han fikk en vokalist til å fremføre, men i løpet av The Stream begynte han å synge låtene sine selv. Det var tydeligvis ingen fadese for ThoseBricks vant The Stream før jul i fjor.

Festivalsjef Stein Inge Pedersen gjorde bookingen allerede før finalen i The Stream, for han så med en gang talentet til ThoseBricks.

– Det var ingen tvil om at ThoseBricks var den sterkeste artisten i The Stream. EDM preger musikkhverdagen til barn og unge, og ThoseBricks har vært bakmann til mange av disse hitsene som ungene hører på i dag. Nå står han frem som en egen artist, og det er ingen tvil om at han kommer til å bli så stor som han vil, sier Pedersen.

 

MY SESSIONS

Powered by Khore by Showthemes