ZOO

ZOO

I fjor ble de kåret til kongene av Bakgården, og fikk Harstad til å koke av nostalgi og allsang. Nå skal de kuppe Fæsterålen en gang for alle.

De brennmerket nordnorske fester på 70- og 80-tallet med hits som – “Evig ung”, “Vent ikkje legg på”, “Linemor”, “Ola Nordmanns seksualliv” og “Byen”. De er uten tvil et av de bandene som ligger i grunnmuren av nordnorsk musikk de siste tiårene og nå ankommer de Fæsterålen. Festivalsjef Stein Inge Pedersen er meget fornøyd.

– I fjor sa festivalsjefen på Bakgården at det var ingen tvil om at det var ZOO som tok festen til nye høydere. Jeg stoler på Harstadværingene – dette vil bli helt magisk, sier Pedersen.

ZOO i toppform.

Originalbesetningen fra 80-tallets ZOO bestemt seg for å gjennomføre enkelte, utvalgte konserter og deriblant er Fæsterålen. De ankommer Fæsterålen med et skreddersydd sceneshow for vesterålingene.

– Vi hører rykter om at de har fått tittelen Nord-Europas beste publikum av Marian Gold i Alphaville, så dette gleder vi oss så sjukt til, forteller bandet.

De er ikke redd for at den yngre garde ikke vet om låtene deres, for det er uten tvil hits som har tålt tidens tann. Det er nemlig stadig rekruttering til publikummet til ZOO:

– Vi har alltid storkosa oss i Vesterålen, og det er jo helt vilt hvor stort Fæsterålen har rukket å bli på bare et par år. Vi ser frem til den der legendariske massedainsen, sier de med et stort glis.

MY SESSIONS

Powered by Khore by Showthemes