BLI EN AV OSS - BLI FRIVILLIG Fæsterålen har Nord-Europas beste publikum - den stemninga kommer dog ikke uten at vi også har Nord-Europas beste frivillige.


Vi er alle representanter for den vesterålske gjestfriheta. Den starter med et smil i ansiktet vårt som sier at jeg ser deg, og jeg kommer til å hjelpe deg om du trenger hjelp. En frivillig er festivalens ansikt utad, og vi skal være stolte Fæsterålinger som sprer like mye humør og energi som festivalen er kjent for. Her kan du lese mer om det å være frivillig på Fæsterålen.

Vi er så å si i mål. Men vi trenger flere vakter og bartendere. 

Fæsterålen 2018 er heldigvis fullspekka med frivillige allerede. Men har du en bartender i deg, eller en vakt så vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med Henriette og mønstre på!

Hva er kravet for å være frivillig?

Du må være edru på jobb, møte opp presist i ren frivillig t-skjorte og jobbe alle avtalte timer. På frivakta di på Fæsterålen, ber vi alle om ikke bruke frivilligskjorta selv om den er veldig kul. Det er fordi vi ikke ønsker å se det som ser ut «frivillige» som drikker alkohol.

Vær klar over at du blir fakturert for prisen av et festivalpass hvis du henter festivalpasset, men ikke jobber avtalt antall timer. Vi sørger for at du får vite når du skal jobbe og møte opp, samt at du får arbeidsinstrukser og mat den dagen du jobber. Dersom du ikke kan jobbe, skal du si ifra så fort som mulig.

Er jeg for gammel til å være frivillig? 

Nei, aldri. Fæsterålinger har ingen øvre alder, så lenge du er keen på å gi jernet, er du hjertelig velkomme

Er jeg for ung? 

Våre frivillige må være over 16 år. Alle jobber på festivalen som bar og publikumsservice krever at du er over 18 år. Det er 22 års aldersgrense på backstagepersonell.

Hva slags type jobber kan jeg få?

Vi trenger folk til å rigge opp og ned festivalområdet, fiksere, bongselgere, billettsalg, vakter, bartendere, sjåfører, fotografer, sosialemediegerilja og ikke minst som frivilligmamma/pappa. Det er de som passer på at de frivillige har det fint, og husker å ta pauser.

Når og hvor mye jobber jeg?Som frivillig jobber du enten før festivalen eller under. De aller fleste vil jobbe under festivalen, siden vi har størst behov da. En kveldsvakt under festivalen varer cirka 8 timer. Du velger selv om du vil jobbe én av dagene eller begge. Hvis du blir satt opp i forkant av festivalen, vil du arbeide cirka 8 eller 16 timer. Jobber du 8 timer, får du et dagspass og slenger du 16 timer får du et helgepass.

Frivilligsjef Henriette Endresen

Har du spørsmål ta kontakt med frivilligsjefen på frivillig@festeralen.no / (+47) 971 55 638
Powered by Khore by Showthemes