Har du møbler til backstage?

Keen på at Morten Abel eller Postgirobygget skal sitte i sofaen din?

Artistsjef Therese Korsvik Eliassen jobber nå på tampen av døgnet for å forberede stor innrykk av artister på fredag, og nå ber hun om hjelp fra vesterålinger til både tips og hjelp til å innrede backstageteltet.

– Vi har så lyst at de skal føle seg som i et lite stykke Vesterålen der inne, og vi har lyst på morsomme bilder, lenestoler, bord, og sofaer med litt sjel. Vi har lyst å lage tidenes kuleste backstage sier Eliassen.

Til helga rykker Postgirobygget, Staysman & Lazz, Sondre Justad, Morten Abel, Sandra Lyng, Morgan Sulele, Adelén, Santus, Loveshack, Ska Patrol, Fuzz Factory og Santus inn på Fæsterålen. Rommet som skal innredes er det rommet som er i nær tilknytning til scenen.

– Det er på ingen måte et festlokale, men et hyggelig sted for artistene å konsentrere seg før sin opptreden, så folk skal ikke være redde for å låne ut ting. Backstagefesten tar vi et annet sted, sier artistsjefen lurt.

Eliassen trenger to-tre sofaer, to lenestoler, to stuebord, og et lite avlastningsbord. Gjerne litt retro look på møblene. Hun er også på jakt etter bilder med klassiske Fiskermannen, og den spanske pike, eller artige broderier.

– De som har artige møbler som de har lyst å låne ut, kan ta kontakt med meg på artist@festeralen.no, og gjerne sende bilde av det de har.

Alle med eventuelle møbler på backstage vil få et fredagspass som betaling for lånet, dersom de også leverer møblene på festivalområdet.

– De vil også få en eksklusiv hilsen fra artistene som takk for at de fikk sitte på møblene deres.

 Kontaktinfo: Therese Korsvik Eliassen – 924 30 229 / artist@festeralen.no

175707528-bilde-sondre.1439984396 (1)

Powered by Khore by Showthemes