Sjekk hvem som skal spille på FamilieFæsterålen

Disse ungdommene skal spille sammen med HKeem, Atle Pettersen, Thea fra Melodi Grand Prix jr og EDMstjerna ThoseBricks.

I sommer ba Fæsterålen barn og unge under 18 år å melde seg som band til FamilieFæsterålen. Det ble fort fullt i innboksen, men til slutt ble det Pan og Game of Drums som ble plukka ut. Festivalsjefen sier bandet Pan hadde han hørt mye om før de ble plukka ut.

– Når selveste Svein Spjelkavik sier at Pan er så bra at de kunne ha spilt på kveldsprogrammet, ble jeg nysgjerrig. De utmerker seg med en sinnsyk ferdighet og det blir leveranse selv om de er unge, sier Pedersen.

Pan som består av Aurora Laupstad (bass og sang), Dina Laupstad (tromme), Eskil Jakobsen (Piano og sang), Runa Stave (gitar og sang). Pan begynte som et prosjekt hos Eventyrlig musikk ledet av Thomas Pareli Seines. Han ble tidlig imponert over ungdommene:

– Da jeg kom tilbake til øya for å jobbe som lærer på Andenes Skole så jeg et uløst potensiale. Det er det som er med Andøyungdommen. Jeg startet et musikktilbud for å gi dem sjansen til noe noe nytt, spennende og intenst. Det blir nesten for vanskelig å få ned på ord hvor langt disse fabelaktige ungdommene har kommet, sier Seines.

Trommis Dina er i tillegg døv, krever en spesiell rigg, men det stopper henne ikke i å levere musikk som få har hørt maken til. Supertalentene fra Andøy gleder seg til å komme på scene på FamilieFæsterålen, og har store ambisjoner om hvor de vil være med musikken sin.

Game of Drums

Festivalsjefen så etter noe som var litt annerledes som kunne komplementere resten av artistene og da falt valget på trommegruppa til Håkon Kristiansen, Game of Drums.

– Vi ble sjukt gira da vi så navnet og vi har hørt gjetord at de leverer trommeshow av rett kaliber. Jeg tror det blir morsomt både for barn og unge og se noe annet enn popmusikk på FamilieFæsterålen.

Håkon sier at folk kommer til å se annerledes på trommiser etter Game of Drums har kuppa FamilieFæsterålen.

– Slagverkere fra Sortland kulturskole og musikklinja ved Sortland vgs. gleder seg til å møte publikummet på FamilieFæsterålen med kraftige og stødige rytmer. Vi er stolte over å få være en del av Vesterålens råeste familieshow, og ikke minst dele scene med stjerner av denne kaliberen, sier Kristiansen.

I tillegg skal Sortland Juniorkorps spille i paraden som starter fra Sortland torg kl 14.15. De lover skikkelig stemning fram til festivalområdet. Det er bare å kle seg ut og kose seg sammen med dem.

FamilieFæsterålen arrangeres lørdag 26.august 2017, og åpner dørene etter kl 14.30.  Andre artister som kommer er Hkeem som har superhiten Fy Faen, ThoseBricks som vant the Stream, ATLE fra Beat for Beat, Thea fra Melodi Grand Prix jr, og ikke minst våre unge lokale superstjerner, Pan fra Andøy og Game of Drums fra Sortland. Konferansier: Børge Aafløy Opdan.

 
Powered by Khore by Showthemes