Vesterålens gladeste band

Foto Bjørn Joachimsen (1)

Vesterålske Ska Patrol byr opp med massedans, hopping og gynging på Fæsterålen.

Det vesterålske bandet Ska Patrol har en tendens til å ende opp i massedans blant publikum, og de er nok ikke uten grunn at de blir definert som Nord-Norges lykkepille i mørketida. Inspirert av nordlyset, midnattssolen, tørrfisken, mackølet og Bob Marley lager de sin egen musikk som de velger å kalle for Polarska.  Ska-sjangeren er reggaens mor. De er en av første bandene på Fæsterålen på fredag 26.august.

– Vi gleder oss vanvittig for greia er jo at Fæsterålen er midt i blinken for Ska Patrol. Slagordet vårt er jo tross alt at livet er en fest og alle er inviterte, sier en entuasiastisk vokalist Torgeir Steinsland.

Med seg på perkursjon har de med seg Håkon Kristiansen, og de er klar for å rocke opp publikum til maks. De er jo tross alt et band med stor hoppefaktor.

– Å spille tidlig er jo alltid en utfordring på festival, men jeg håper sommeren og det siste fine været har vært med å mjuka opp en del vesterålinga. Hvis du ikke har lyst å danse, så kom og gyng med oss, sier Steinsland og ler.

(Saken fortsetter under bildet)
(Foto: Pia Min Ge Johnsen) Ska Patrol er klar for å få Vesterålen til å hoppe

(Foto: Pia Min Ge Johnsen) Ska Patrol er klar for å få Vesterålen til å hoppe

Lager musikkvideo med kunstner Bjørg Thorhallsdottir.

Ska Patrol er snart aktuell med en ny singel, og denne gangen er det en vuggesang.

– Vi kan jo ikke bare feste. Vi må sove også og vi må ta vare på ungene våre. Derfor slipper vi låta “Drømmesangen” – en duett med Heidi Solheim fra bandet Pristine.

Med låta kommer også en vakker musikkvideo i samarbeid med Deadline Media, Ska Patrol og kunstneren Bjørg Thorhallsdottir.

Vi er så stolte over å ha dette samarbeidet med Thorhallsdottir, slik at vi kan bruke bildene hennes i videoen. Vi vet at det kommer til å bli helt magisk.

Ska Patrol er det andre bandet ut på fredag og Steinsland håper at vesterålinger kommer og hopper seg svette sammen med dem.

Skrevet av Pia Min Ge Johnsen (13) som er en del av vår ungdomsgerilja på sosiale medier.

En av Norges mest kjente kunstnere, Bjørg Thorhallsdottir

En av Norges mest kjente kunstnere, Bjørg Thorhallsdottir

Powered by Khore by Showthemes