Kjøpe VIP-billett? VIP-teltet handler ikke om at man er viktigere enn andre. Det handler om du vil ha en ekstra god setting rundt din festivalopplevelse.

 

Noen vil kalle det et VIP-telt – vi kaller det Vesterålens største pop-up restaurant med egen bar med drinker, champagne og en deilig barmeny i et varmt og godt telt med en helt magisk setting. VIP-området har egne toaletter. Du nyter en fantastisk middag i godt lag laget lokale råvarer, enten med din bedrift, venner eller forening.

Du vil treffe store deler av næringslivet, kanskje slå av en prat med en artig Fæsteråling som er der med et klassetreff.

VIP-verten vår passer på at du og dine har alt dere trenger fra servitørene og er behjelpelig underveis. Få med deg Norges fremste artister, massedainse med flere tusen vesterålinger og samtidig ha et varmt og godt sted å trekke deg tilbake til.

 

 VIP PAKKE KOSTER kr. 2198,- per person. Hva du får inkludert er følgende:

– Bespisning med lokale råvarer.
– Bar med drinker og champagne
– En enheter øl/vin inkludert – eller to alkoholfri
– Bordsetting i VIP telt
– Egne VIP toaletter
– Vanlig festivaladgang dagen man ikke har VIP.

Info til bedrifter

Kr. 1600,- er mvafritatt, mens 490,- er + mva) Dersom man ønsker begge dager VIP kr. 2998,- Har du allerede kjøpt helgepass, men vil oppgradere til VIP? Ta kontakt med VIP-ansvarlig Inger Berit på +47 907 52 643 for å gjøre en oppgradering.

Ønsker du faktura eller tilbud på VIP? Send gjerne mail til vip@festeralen.no

 

 

 

 

 
Powered by Khore by Showthemes